Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 3 жовтня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2022/10/03/biblioteka-vikno-u-knizhkovii-svit.htm
суспільство, 3 жовтня 2022

Бібліотека – вікно у книжковий світ


29 вересня бібліотека-філія №2 запросила користувачів на День відкритих дверей, що був присвячений Всеукраїнському дню бібліотек. У рамках заходу бібліотекарі проводили День інформації «Беріть скарби нетлінні в руки», який включав знайомство з книжковими виставками та новими книгами, інформаційні огляди, калейдоскопи, мікси, презентацію діяльності бібліотеки в мережі Інтернет, наших відео на YouTube.


Відвідувачі бібліотеки познайомились з книжковими виставками: “Українська книга – жива пам’ять поколінь”, «Ювілейний літературний календар», «Дегустація літературних новинок», «м. Кропивницький - 268». Молоді було запропоновано переглянути відео-виставку «Книга-бестселер – твій ровесник», буктрейлери створені бібліотекою.


Бібліотекарі також розповіливідвідувачам про історіюнашої бібліотеки, бібліотечний фонд та довідниково-інформаційний апарат філії, знайомили з видавничою продукцією бібліотеки.


Протягом дня проходили акції: «Стань читачем бібліотеки сьогодні», бажаючі мали змогу записатись до бібліотеки безкоштовно, а також «День прощення боржника», якщо користувач повертав заборговану бібліотеці книгу 29 вересня, пеня, нарахована за прострочений термін користування, скасовувалась.


Всього цього дня бібліотеку відвідало 93 користувачі, із них 20 − стали читачами бібліотеки сьогодні.


Працівники бібліотеки щиро вітають з Всеукраїнським днем бібліотек усіх, хто любить і шанує бібліотеки та цінує книгу.

           &ft5

699Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: