Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прозоро
Дата: 4 серпня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/08/04/inspektor-kirovogradskoi-oblasnoi-podatkovoi-kupila-avtomobil-za-pivmiliona-ofitsiino-ne-majuchi-na-te-groshei.htm
суспільство, 4 серпня 2017

Інспектор Кіровоградської обласної податкової купила автомобіль за півмільйона, офіційно не маючи на те грошей

Прозоро


Головний державний інспектор Кіровоградського відділення Кропивницького ОДПІ Возьняк Олена Богданівна придбала собі новенький автомобіль вартістю 500 тисяч 900 гривень. Про це чиновниця поінформувала НАЗК у відповідному «повідомленні про суттєві зміни», пише "Прозоро".


Мова йде про автомобіль HYUNDAI ELANTRA 2016-го року випуску який було куплено у ТОВ «Богдан-Авто Кіровоград».


Відповідно до прайсу компанії-дилера, податківець обрала для себе авто з бензиновим двигуном потужністю 127 кінських сил, хромованими деталями екстер’єру, круїз- та клімат-контролем, бортовим комп’ютером та шкіряною оббивкою керма та важеля перемикання швидкостей.


Цікаво, що у своїй декларації за 2016 рік Олена Возьняк не вказала сум достатніх для придбання подібного автомобіля. За вказаний період інспектор задекларувала 64 тисячі 22 гривень доходу, два автомобілі - ЗАЗ-DAEWOO 2006-го та Shevrolet Aveo 2007-го, а також власну земельну ділянку у Веселівці Новомиргородського району площею 7,33 га. Крім того згадала працівниця ОДПІ й житловий будинок на 129,6 м2 та ділянку площею 663,7 м2 розташовані у Кропивницькому та записані на Возьняк Людмилу Михайлівну, що, судячи з усього, є матір’ю декларантки.


2998Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: