Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 квітня, 12:15
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/30/u-kirovogradskii-oblasti-za-dobu-rjatuvalniki-likviduvali-p-jat-pozhezh-na-vidkritih-teritorijah.htm
новини, 30 квітня, 12:15

У Кіровоградській області за добу рятувальники ліквідували п'ять пожеж на відкритих територіях


Впродовж доби, що минула, підрозділи ДСНС Кіровоградщини 5 разів залучались на гасіння пожеж на відритих територіях громад, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


В Голованівському районі ліквідовано займання 60 м2 сміття на відкритій території на вул. Василя Стуса м. Гайворон.


Двічі на ліквідацію загорянь сухостою залучались підрозділи Олександрійського району: м. Світловодськ, вул. Вадима Бойка — 40 м2 сміття та смт Пантаївка -  300 м2 сухої трави.


Ще два аналогічні випадки сталися  на території  Кропивницького району: м. Долинська — 0,5 га сухої трави та вул. Павла Рябкова обласного центру — 5 м2 сміття та сухої трави на відкритій території.


Шановні громадяни!


Служба порятунку закликає до неухильного дотримання правил пожежної безпеки в екосистемі. У пожежонебезпечний період слід бути вкрай обережними з вогнем. А спалювання сухої трави та сміття на відкритих територіях — це злочин, за який законодавством передбачено адміністративну та кримінальну відповідальність. 


     

571Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: