Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 квітня, 11:39
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/30/u-kropivnitskomu-37-mistjan-zdali-krov-z-donorua.htm
новини, 30 квітня, 11:39

У Кропивницькому 37 містян здали кров з ДонорUA


27 квітня у креативному просторі KOWO провели нову виїзну донацію у межах кампанії #Розквітай з ДонорUA (фото). 37 донорів здали кров, аби допомогти військовим і цивільним пацієнтам у лікарнях області. Процедуру проводили фахівці Кіровоградської обласної станції переливання крові.


«Менш ніж пів року минуло від попередньої донації, яку ми проводили у Кропивницькому в рамках кампанії #Розквітай. І ми раді, що й цього разу містяни відгукнулися на прохання здавати кров та поділилися нею з тими, чиє життя неможливо зберегти інакше. Дякуємо донорам та партнерам за цю теплу подію. Здавайте кров у будь-якому місті — для потреб фронту її возять з усієї України, і в кожному населеному пункті є цивільні, що потребують переливання», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».


У межах кампанії у Кропивницькому відбулася також виставка #Побач у ТРЦ Depo’t Center, на відкритті якої 26 мешканців міста безплатно дізналися свою групу крові.


Подарунки та призи для донорів надали кінотеатр «Портал», мережа магазинів «Файно маркет», сімейний розважальний центр Crazy Land та компанія Laska.


В межах кампанії #Розквітай проводяться виїзні донації, тематичні лекції та акції підтримки для донорів, а також випускається стильний благодійний мерч. Проєкт доводить, що здавати кров можна просто, комфортно й сучасно.


Подію провели ДонорUA за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку. Зміст новини не обов’язково відображає погляди ІСАР Єднання, погляди Агентства США з міжнародного розвитку або Уряду США.


Довідково:


ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та координації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 160 000 донорів. Більше 7 500 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.


ТРЦ Depo’t Center — сучасний торгівельно-розважальний центр, єдиний центр подібного формату у місті Кропивницький. Розташований на перетині вулиць Велика Перспективна та Преображенська, у самому центрі торгівельного та ділового життя, у Подільському районі міста.


Креативний простір KOWO — майданчик обміну думками, ідеями, досвідом, місце для розвитку та навчання, проведення соціальних заходів і коворкінг.


483Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: