Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 21 квітня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/04/21/vidbulos-pidsumkove-zanjattja-z-perevirki-znan-pravil-pozhezhnoi-bezpeki-u-medichnih-pratsivnikiv.htm
суспільство, 21 квітня 2017

Відбулось підсумкове заняття з перевірки знань правил пожежної безпеки у медичних працівників

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Впродовж року відповідно до вимог законодавчих актів у сфері цивільного захисту для посадових осіб медичних закладів, підпорядкованих управлінню охорони здоров’я Кіровоградської міської ради, проводились заняття, практичні навчання та інші заходи з вивчення правил пожежної безпеки. Наразі тривають перевірки інспекторами з нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки Управління ДСНС у Кіровоградській області закладів охорони здоров’я на предмет виконання керівниками лікувальних установ вимог протипожежної безпеки та забезпечення належного протипожежного стану будівель і споруд.


21 квітня відбулось підсумкове заняття з вивчення та перевірки знань правил пожежної безпеки у посадових осіб медичних установ м. Кропивницького за участі фахівців Управління ДСНС у Кіровоградській області, управління охорони здоров’я Кіровоградської міської ради та медперсоналу дитячої поліклініки №1.


Заняття передбачало проведення показових практичних занять по використанню первинних засобів пожежогасіння та засобів евакуації потерпілих, а також з надання першої медичної допомоги постраждалому при опіках, отруєнні чадним газом, ураженні електричним струмом.


По закінченню інформативного блоку заняття посадові особи закладів охорони здоров’я Кіровоградської міської ради склали заліки з правил пожежної безпеки та отримали відповідні посвідчення.




   


1814Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: