Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 21 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/03/21/vseukrainskii-tizhden-ditjachogo-chitannja.htm
суспільство, 21 березня 2017

Всеукраїнський тиждень дитячого читання


Всеукраїнський тиждень дитячого читання – це свято, якого немає в календарі, але воно щороку проходить наприкінці березня у бібліотеках для дітей і про нього знають усі цінителі та шанувальники книги.


Урочисте відкриття Тижня дитячого читання відбулося 20 березня в обласній бібліотеці для дітей ім. Т.Г. Шевченка театралізованою казковою феєрією «Острови читання запрошують до пригод». На всіх присутніх чекало захоплююче свято, яке підхопило і понесло до неозорих казкових берегів і залишило приємні враження, як у малечі, так і в дорослих. Усі мали можливість зустрітися з казковими персонажами: Ельзою та Олафом, Алісою, Червоною королевою та Чеширським котом, Дюймовочкою, Червоною шапочкою та Гаррі Поттером, поспілкуватися з ними і взяли участь у веселих розвагах. Діти разом з героями читали, співали й танцювали, відгадували загадки.


Тиждень дитячого читання триватиме по 2 квітня і має на меті ознайомити дітей з кращою літературою, створити позитивну мотивацію до читання. Під час Тижня на юних користувачів обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка чекають: літературні сніданки з письменниками Антоніною Царук, Оленою Горобець, Олександром Стеценком та Оленою Надутенко, бібліотечний квест «Поттероманія», акція для читачів «Напиши листа улюбленому книжковому герою», Стихійне читання «Аліса в країні Чудес» Л.Керрола, розважальна програма «Я граюся і мрію», відкриття обласної бібліоакції для малюків та їхніх батьків «Читай, я буду слухати!», а також День нових книг «Книжечку новеньку, почитай маленький!», День бібліографії «Диво, ім’я якому - книга» та День щасливих боржників. 


1926Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: