Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Відділ організації професійного навчання Кіровоградського обласного центру зайнятості
Дата: 21 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/03/21/lishe-u-potochnomu-rotsi-ponad-1200-bezrobitnih-zalucheno-do-stazhuvannja.htm
суспільство, 21 березня 2017

Лише у поточному році понад 1200 безробітних залучено до стажування

Відділ організації професійного навчання Кіровоградського обласного центру зайнятості


Сучасний темп розвитку суспільства та ринку праці вимагає до претендентів на вільні вакансії дві основні вимоги – наявність високої професійної кваліфікації, досвіду та вимагає впровадження активних форм повернення безробітних громадян до праці, серед яких одне із чільних місць належить професійній підготовці, перепідготовці та підвищенню кваліфікації.


Для задоволення потреб роботодавців та підготовки фахівців з урахуванням особливостей діяльності підприємств службою зайнятості пропонується організація індивідуального навчання безробітних безпосередньо на виробництві та стажування на робочих місцях.


До такого виду навчання вже у цьому році залучено більше 1200 шукачів роботи.


Після закінчення стажування гарантовано  працевлаштовані. Слід зазначити, що дана форма підвищення кваліфікації є прийнятною як для безробітних, так і для роботодавців. Так, роботодавцям стажування дозволяє оцінити професійні якості майбутнього працівника, його вміння, здатність опановувати нові технології, а безробітному – ознайомитися з особливостями виробництва, умовами праці, адаптуватись в трудовому колективі, а набуті знання і вміння дають можливість закріпитися на робочому місці.


Таким чином, стажування - це реальний шанс для безробітного отримати оплачувану постійну роботу, а для роботодавця – працівника, який відповідає його вимогам.



1661Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: