Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Антон Пилипенко, менеджер з маркетингу ФК «Олександрія»
Дата: 20 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/03/20/nashi-v-afritsi.htm
суспільство, 20 березня 2017

Наші в Африці

Антон Пилипенко, менеджер з маркетингу ФК «Олександрія»


Цілком зрозуміло, що кожна фірма чи організація, тим більше спортивна, намагається популяризувати  чи, як зараз кажуть, просувати свій бренд. Не виняток і Футбольний клуб «Олександрія», який на слуху не тільки у нас в Україні, а і за її межами. Це сталося, між іншим, і завдяки активній діяльності у цьому напрямку справжніх патріотів ФК «Олександрія»  і ця робота не припиняється.


Нещодавно представник нашого клубу – заслужений тренер України, майстер спорту та журналіст В'ячеслав Чебишев тиждень провів у Африці, а саме – на Синайському півострові у Арабський Республіці Єгипет. Він відпочивав у місті Сафага. Це найдревніший порт Єгипту та одночасно курорт на узбережжі Червоного моря, що знаходиться приблизно на 50 км південніше від Хургади. 


Не дивлячись на те, що В'ячеслав Олексійович відпочивав, він активно займався рекламою бренда ФК «Олександрія». Так, він подарував фірмові вимпели нашого клубу представникам туроператора, адміністрації готелю та перевізникам, що здійснювали трансферт. На курорті він одягав футболки з емблемою ФК «Олександрія» та розповідав відпочиваючим та місцевим про здобутки українського  футбольного клубу з невеличкого українського містечка, де так люблять футбол. Тепер про наш клуб знають навіть у Африці! І це здорово!  


     


2338Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: