Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в області
Дата: 17 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/03/17/rjatuvalniki-nagadujut-pro-neobhidnist-dotrimannja-pravil-pozhezhnoi-bezpeki.htm
суспільство, 17 березня 2017

Рятувальники нагадують про необхідність дотримання правил пожежної безпеки

Прес-служба У ДСНС в області


16 березня працівники Управління ДСНС України у Кіровоградській області зустрілись з мешканцями вулиці Пацаєва, що в обласному центрі, з метою вкотре нагадати важливість та необхідність дотримання правил пожежної безпеки у повсякденному житті. 


Варто лише один раз знехтувати правилом безпеки і це може призвести до непоправних наслідків. Як приклад, рятувальники наводили співрозмовникам статистику загорань з початку року по Кіровоградській області в цілому та місту Кропивницький зокрема. Окремо зупинись фахівці Служби порятунку на питанні утримання електромереж та побутових електроприладів у справному стані, наголосивши на тому, що у разі виявлення несправностей негайно слід звернутись до відповідних фахівців, а не займатись ремонтом самостійно.


Ще одним приводом для розмови стало збільшення температурного режиму, і як наслідок, початку масового прибирання прибудинкових територій, садків, палісадників, дачних ділянок, і відповідно, спалювання сміття, торішньої рослинності, сухого гілля. Крім негативного впливу диму на довкілля і здоров’я людей, таке «прибирання» загрожує і тим, що полум’я може перекинутись на житлові будинки та інші споруди, завдавши при цьому значних матеріальних збитків. 


Для закріплення знань отриманих у ході розмови фахівці Служби порятунку запропонували усім охочим яскраві листівки, у яких наведені найважливіші правила пожежної безпеки.


 



1683Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: