Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 13 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/03/13/rjatuvalniki-zaklikajut-dbati-pro-bezpeku-u-vlasnih-oseljah.htm
суспільство, 13 березня 2017

Рятувальники закликають дбати про безпеку у власних оселях

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Працівники Управління ДСНС України у Кіровоградській області активізували інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення міста Кропивницького та районів області з тим, щоб вкотре нагадати про необхідність суворого дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Оскільки ще триває опалювальний сезон, працівники Служби порятунку закликають громадян бути обережними у поводженні з пічним опаленням, камінами, газовими котлами й колонками та електричним обладнанням. Адже за статистикою, пожежі в оселях громадян найчастіше виникають через те, що громадяни не приділяють належну увагу справності обігрівачів та не завжди дотримуються правил їх використання, нерідко користуються саморобними електрокамінами або ж заводського виробництва, але з несправностями, чи придбаними у неофіційних точках продажу. 


10 березня під час спілкування з жителями мікрорайону Старої Балашівки у м. Кропивницькому працівники Служби «101» розповіли про негативні і трагічні наслідки легковажного ставлення до вимог пожежної безпеки та розповсюдили серед населення листівки застерігаючого змісту. 


Не оминули рятувальники й таку важливу тему, як обережне поводження з відкритим вогнем та легкозаймистими речовинами, адже з приходом весни, настанням тепла починається масове прибирання прибудинкових територій, садків, городів, дачних ділянок, а відповідно спалювання сміття, торішньої рослинності, сухого гілля, яке нерідко закінчується розповсюдженням вогню на більші території, пожежами господарчих будівель чи навіть житлових будинків. 


     



1682Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: