Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 24 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/02/24/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-nagadali-gromadjanam-pravila-pozhezhnoi-bezpeki-u-pobuti.htm
суспільство, 24 лютого 2017

У Кропивницькому рятувальники нагадали громадянам правила пожежної безпеки у побуті

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Одним з ефективних методів попередження пожеж у побуті та нещасних випадків на них є проведення з громадянами роз’яснювальних бесід. Саме така робота і була проведена 23 лютого з мешканцями мікрорайону Ковалівка в обласному центрі. 


На початку розмови фахівці рятувальної справи навели статистику загорань у житловому секторі на території Кіровоградщини та зокрема у м. Кропивницький. Окремо зупинившись на тому, що більша частина цих випадків стається через людську недбалість та нехтування елементарними правилами пожежної безпеки. Тому варто постійно поновлювати свої знання у будь-якому віці. 


До того ж, на території даного мікрорайону протікає річка Інгул та розташована штучна водойма, тому рятувальники нагадали громадянам і правила безпечної поведінки на кризі та біля водойм. 


Роз’яснювальна робота з населенням триватиме постійно, оскільки працівники Управління ДСНС переконані, що саме довірлива розмова є запорукою попередження біди в оселях громадян.


       



2269Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: