Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 12 вересня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/09/12/v-oleksandnii-rjatuvalniki-poperedzhajut-molod-pro-nebezpeku-viniknennja-pozhezh-u-prirodnih-ekosistemah.htm
суспільство, 12 вересня 2016

В Олександнії рятувальники попереджають молодь про небезпеку виникнення пожеж у природних екосистемах

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Протягом вересня на території Кіровоградщини утримується високий температурний режим. Проте, вже не настільки спекотно, як влітку, тож жителі області вирушають на відпочинок до лісу. Але такі пікніки можуть мати негативні наслідки для навколишнього середовища. Для недопущення випадків пожеж у лісових масивах рятувальники Кіровоградщини продовжують проводити масово-роз'яснювальну роботу по дотриманню правил пожежної безпеки у екосистемах. 10 вересня фахівці пожежно-рятувальної служби побували на території зелених насаджень м.Олександрії Кіровоградської області.




Це місце для відпочинку обрали місцеві студенти та старшокласники. Тож, рятувальники нагадали молодим людям про те, що за умов посушливої погоди не варто допускати недбалості у поводженні з вогнем. Відпочиваючі, в свою чергу, поспілкувались з фахівцями та розповіли, що суворо дотримуються правил безпечного поводження в екосистемах, а саме: розпалюються багаття тільки у спеціально відведених для цього місцях, завжди заливають попелище водою, коли залишають місце відпочинку тощо. 


Усім юним мешканцям районного центру, працівники Служби порятунку надали застережні листівки, де наводяться основні поради щодо безпечного поводження на території лісових масивів та зелених насаджень. 

                                                                               

                                                                                                    


2427Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: