Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 квітня, 16:28
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/30/na-vodija-jakii-netverezim-siv-za-kermo-ta-skoiv-dtp-patrulni-sklali-3-administrativni-materiali.htm
новини, 30 квітня, 16:28

На водія, який нетверезим сів за кермо та скоїв ДТП, патрульні склали 3 адміністративні матеріали


Сьогодні, близько 13-ї години, поліцейські отримали повідомлення про ДТП на вулиці Богдана Хмельницького в Кропивницькому. 


На місці події інспектори встановили, що водій легковика ВАЗ не дотримався безпечної швидкості, виїхав за межі проїзної частини та скоїв наїзд на припаркований автомобіль Hyundai Tucson. 


Під час спілкування патрульні виявили у водія ВАЗу ознаки сп’яніння. Але від проходження огляду він відмовився. Та це точно не могло врятувати його від відповідальності. До того ж інспектори встановили, що керманич ніколи не отримував посвідчення водія. 


За скоєні правопорушення патрульні склали на винуватця ДТП протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), а також винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом без права керування ним) КУпАП.


Ніколи не сідайте нетверезими за кермо.


https://t.me/kroppolice/8364

     

540Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: