Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 квітня, 15:59
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/30/zastupnik-golovi-oblradi-vzjav-uchast-v-obgovorenni-stvorennja-industrialnih-parkiv-u-kirovogradskii-oblasti.htm
новини, 30 квітня, 15:59

Заступник голови облради взяв участь в обговоренні створення індустріальних парків у Кіровоградській області


Нарада на тему «Створення індустріальних парків у Кіровоградській області, проблеми та шляхи їх вирішення» відбулась в обласній військовій адміністрації сьогодні, 30 квітня.


Учасники наради, зокрема, заслухали інформацію про стан впровадження проєктів трьох індустріальних парків Кіровоградщини: «Радій», «Ростагропром» (Кропивницький район) та «Стан-Інвест» (Олександрійський район). 


У нараді під головуванням першого заступника начальника обласної військової адміністрації Павла Конопка взяли участь представники Міністерства економіки України, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, керівники структурних підрозділів обласної військової адміністрації, представники районних військових адміністрацій, органів місцевого самоврядування та підприємств, що виступали ініціаторами створення індустріальних парків. Кіровоградську обласну раду на нараді представляв перший заступник голови облради Юрій Семенюк.

      

434Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: