Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Управління ДСНС України у Кіровоградської області
Дата: 5 вересня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/09/05/rjatuvalniki-posilili-profilaktichnu-robotu-z-vidviduvachami-lisovih-masiviv.htm
суспільство, 5 вересня 2016

Рятувальники посилили профілактичну роботу з відвідувачами лісових масивів

Управління ДСНС України у Кіровоградської області


З метою запобігання пожежам у природніх екосистемах працівники Служби порятунку щоденно проводять профілактичну роботу у кожному районі нашої області. 


Так, 3 вересня така робота була проведена фахівцями Вільшанського та Устинівського районих підрозділів У ДСНС в області спільно з працівниками Національної поліції, Управління лісового та мисливського господарства. 


Під час перевірки лісонасаджень приділили особливу увагу спілкуванню з відпочиваючими щодо необхідності дотримання правил безпеки під час відпочинку на лоні природи. Рятувальники поінформували людей про основні причини загорянь у лісах та лісонасадженнях, наголосили на тому, що лісова пожежа є небезпечною, перш за все, своєю не контрольованістю, адже її напрямок може змінюватись щомиті. 


Працівники поліції, в свою чергу, нагадали громадянам про відповідальність, яка передбачена за спалювання сухої рослинності та пожнивних залишків. На згадку про проведені бесіди усі співрозмовники отримали тематичні листівки з правилами пожежної безпеки у лісах.


Шановні громадяни! Дбайливо ставтесь до «зелених легенів» нашої планети. Збережемо наші ліси для нащадків!



2505Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: