Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 травня, 16:36
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/15/golova-oblradi-vzjav-uchastu-naradi-schodo-stvorennja-industrialnih-parkiv-na-kirovogradschini.htm
новини, 15 травня, 16:36

Голова облради взяв участьу нараді щодо створення індустріальних парків на Кіровоградщині


Міжвідомча нарада, під час якої мова йшла про створення на території Кіровоградщини індустріальних парків, відбулася в Кропивницькому сьогодні, 15 травня. 


Участь у заході взяли голова обласної ради Юрій Дрозд, начальник ОВА Андрій Райкович разом із заступниками, народні депутати Ігор Мурдій, Олександр Дануца, Юрій Кузбит, Дмитро Кисилевський, Богдан Кицак, Ярослав Рущишин, керівники відповідних департаментів ОВА та представники бізнесу. 


«Створення індустріальних парків на території Кіровоградщини – це, безперечно, новий поштовх для економічного розвитку області. Такі кроки є складовою політики «Зроблено в Україні», мета якої – стимулювання виробництва, залучення інвестицій у реальний сектор економіки та збільшення обсягів несировинного експорту, а також створення нових робочих місць для населення, – наголосив голова Кіровоградської обласної ради Юрій Дрозд. 

         

1396Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: