Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13:45
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/15/teplove-gospodarstvo-kropivnitskogo-gotove-do-pochatku-opaljuvalnogo-sezonu-dogovir-na-postachannja-gazu-pidpisano.htm

Теплове господарство Кропивницького готове до початку опалювального сезону: договір на постачання газу підписано


Питання підготовки до опалювального сезону 2024-2025 року стало одним із головних у порядку денному апаратної наради у Кропивницькій міській раді під головуванням заступника міського голови Олександра Мосіна сьогодні, 15 жовтня.


- Теплове господарство КП «Теплоенергетик» підтвердило 100% готовність подачі тепла до житлового фонду, підприємств та об’єктів соціально-культурної сфери Кропивницького, - відзначив Олександр Мосін. – Одночасно ми розуміємо всі ризики ударів по об’єктах енергетичної і теплової генерації, які готують російські агресори на території України. Вже станом на сьогодні вони суттєво збільшили кількість носіїв, здатних завдавати ракетні удари. Тож вся увага сьогодні – заходам протистояння і захисту наших комунікацій та облаштуванню систем коогенерації. Над цим у режимі 24/7 працює  сфера житлово-комунального господарства у Кропивницькому. 


За інформацією директора КП «Теплоенергетик» Олександра Чельника, станом на 15 жовтня, мережі теплоцентралі і об’єктів споживання тепла продовжують заповнюватися водою і перебувають під тиском. Під час поступового підвищення тиску і холодної прокачки теплоносія на мережах виникають пориви та свищі, які оперативно усуваються.


- У понеділок, 14 жовтня підписано угоду про постачання природного газу для організації централізованого опалення у Кропивницькому. – відзначив Олександр Чельник. -  За настання визначеного температурного режиму зовнішнього повітря, котлове господарство системи теплопостчання буде запущене в дію і теплоносій почне поступати споживачам.

https://www.facebook.com/krrada.official

   

877Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: