Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12:43
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/15/medichne-ta-reabilitatsiine-obladnannja-peredano-kirovogradskomu-oblasnomu-tsentru-medichnoi-reabilitatsii-ta-paliativnoi-dopomogi-ditjam-.htm

Медичне та реабілітаційне обладнання передано «Кіровоградському обласному центру медичної реабілітації та паліативної допомоги дітям»


Благодійний фонд «Медицина Херсонщини» спільно з Кіровоградської обласною радою передав до КНЗ «Кіровоградський обласний центр медичної реабілітації та паліативної допомоги дітям» (колишній обласний «Будинок дитини») медичне та реабілітаційне обладнання. 


Зокрема, цей заклад отримав від благодійного фонду апарат ультразвукової діагностики, засоби для реабілітації (тренажери, ролатори, візочки, ходунки), приліжкові туалети, матраци проти пролежнів, засоби гігієни і догляду за хворими. УЗД-апарат та інше медичне обладнання надали волонтери з Німеччини Маркус та Ірина Пфейл, з якими БФ «Медицина Херсонщини» почав співпрацю восени 2024 року. 


В обласному центрі медичної реабілітації та паліативної допомоги цілодобово доглядають майже двадцять дітей віком до п’яти років. 53 вихованця закладу з літа 2022 року перебувають в евакуації в Австрії. Крім цього, при центрі функціонує денний стаціонар, де реабілітацію проходять восьмеро маленьких пацієнтів. 

https://t.me/oblrada_kr/8477

     

821Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: