Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12:14
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/15/p-jat-gromad-kirovogradschini-dolucheno-do-evropeiskoi-hartii-rivnosti-zhinok-i-cholovikiv.htm

П’ять громад Кіровоградщини долучено до Європейської хартії рівності жінок і чоловіків



 Бобринецька міськарада,  Великосеверинівська сільська рада, Кропивницька міська рада, Новоукраїнська міська рада, Світловодська міська рада  вже мають Сертифікат про долучення до Європейської хартії рівності жінок і чоловіків у житті громад в Україні.-  йдеться у повідомлені Кіровоградського регіональноговідділення Асоціації міст України..


Рішення “Про приєднання до Європейської Хартії рівності жінок і чоловіків у житті місцевих громад” органи місцевого самоврядування ухвали протягом 2018 – 2019 років.


В Асоціації міст України, яка є національним координатором підписання Хартії в Україні констатують: Сертифікат про долучення до Європейської хартії рівності жінок і чоловіків у житті громад в Україні вже мають 87 територіальних громад та2 обласні радии – 87-ю приєдналась Трускавецька міська рада, яка ухвалила відповідне рішення в серпні 2024 року.


Всього Хартія налічує більше 2000 учасників у 36 країнах Європи.


Асоціація міст України запрошує долучитися до Хартії всі органи місцевого самоврядування, які забезпечують в громадах дотримання європейських принципів рівності та гідності.


Для довідки: Європейська хартія рівності жінок і чоловіків у житті місцевих громад розроблена за підтримки Європейської Комісії та прийнята Радою європейських муніципалітетів та регіонів (РЄМР) у 2006 році.



970Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: