Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 09:50
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/09/teatr-korifeiv-proponue-peregljanuti-vistavu-brakovanii-rai-.htm

Театр Корифеїв пропонує переглянути виставу «Бракований рай»

Чи чули ви щось про рай? Чи можливий Рай на землі? І хто може жити в раю?..


Театр Корифеїв пропонує вам переглянути 25 жовтня (пʼятниця) надзвичайно легку, живу, сміливу, гумористичну виставу «Бракований рай».


…Після сварки зі своєю онукою Іван Іванович «помирає» і опиняється в раю, де його чекають мама, теща, дружина та коханка. Кожна жінка - різна, але всі вони хочуть оточити чоловіка любовʼю, турботою, ніжністю та опікою, і все це супроводжується намаганням зробити з Івана ідеального мужчину.


Проте, головний герой прагне врятуватися від такої любові жінок, що тут у нього зʼявляється бажання померти ще раз.


Але це зовсім не лякає наших героїнь, а, навпаки, спонукає наділити його суперякостями, які будуть влаштовувати кожну жінку!


З часом, кожна з них розуміє: їхні намагання шкодять Івану, надмірні «старання» призводять до несподіваних результатів, тому героїні вирішують повернути головного героя… на землю.


Подорож Івана Івановича змушує переоцінити всі земні життєві цінності, і зрозуміти: те, що було на першому плані втрачає свою актуальність, щось інше - набирає ваги.


«Бракований рай» - це яскраві музичні номери, красиві актори, бурхливі емоції, сучасні композиції та приємно проведений час! Рекомендуємо!


Коли: П'ятниця, 25 жовтня
​Початок: 18.00
​Квитки - тут: https://widget.kontramarka.ua/uk/widget232site11489/widget/index

1342Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: