Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12:29
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/09/tsentr-zainjatosti-zaproshue-na-kursi-pidvischennja-kvalifikatsii-dlja-traktoristiv-mashinistiv-u-lvovi.htm

Центр зайнятості запрошує на курси підвищення кваліфікації для трактористів-машиністів у Львові


Сфера сільського господарства семимильними кроками рухається вперед у своєму розвитку. Завдяки цьому постійно зростає попит на професіоналів в агросфері, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Професія тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва актуальна на ринку праці, а майстерні фахівці такого профілю мають гідну зарплату. Однак, щоб стати професіоналом, потрібно постійно навчатися та підвищувати свою кваліфікацію.


Якщо ви уже маєте посвідчення тракториста-машиніста с/г категорії А1, маємо для вас вигідну пропозицію! На базі Львівського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості стартують курси підвищення кваліфікації за напрямком «Тракторист-машиніст с/г виробництва, категорія D1».


Заняття стартують з 16 жовтня, триватимуть 1,5 місяці.


Викладачі центру обіцяють якіснийнавчальнийматеріал і майстерний педагогічнийсупровід.Відкривайте нову категорію водійського посвідчення, розширюйте свої професійні можливості та станьте затребуваними на ринку праці!


Довідково. Для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне.


Зацікавила інформація? Звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.


Контакти тут:http://surl.li/pacfp


Або пишіть нам у Telegram-канал: t.me/dcz_kir


Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за посиланням: https://is.gd/A1GYNF



456Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: