Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11:55
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/09/komisija-oblradi-rozgljanula-kilka-pitan-statut-dnipro-kirovograd-remont-pokrivli-filarmonii-orenda-primischen.htm

Комісія облради розглянула кілька питань: статут «Дніпро-Кіровоград», ремонт покрівлі філармонії, оренда приміщень


Постійна комісія Кіровоградської обласної ради з питань власності під час чергового засідання, яке відбулось в онлайн-режимі, розглянула десять питань порядку денного сьогодні, 8 жовтня. 


Зокрема, члени постійної комісії затвердили в новій редакції Статут ОКВП «Дніпро-Кіровоград», до якого було внесено зміни внаслідок збільшення статутного капіталу підприємства. 


Депутати Кіровоградської обласної ради, що входять до складу постійної комісії з питань власності, підтримали звернення Кіровоградської обласної філармонії стосовно надання дозволу на проведення реставраційного ремонту покрівлі на будівлі закладу (яка є пам'яткою архітектури місцевого значення). 


Також розглянули питання, пов’язані з орендою приміщень для розміщення комунального закладу «Обласний «Центр-Ветеран», управління у справах ветеранів обласної військової адміністрації, обласного центру з гідрометеорології, Південного міжрегіонального центру з надання безоплатної правничої допомоги тощо. 

https://t.me/oblrada_kr/8355


649Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: