Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10:16
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/09/na-zv-jazku-z-zhittjam-reabilitatsiinii-tsentr-svitlovodskoi-railikarni-pratsjue-zadlja-zdorov-ja-i-dobrobutu-zahisnikiv.htm

Реабілітаційний центр Світловодської райлікарні працює задля здоров’я й добробуту захисників


Заходи, направлені на покращення фізичного та психоемоційного стану тих, хто боронить неньку Україну, ветеранів та членів їх родин – не тільки благородна справа, а й один з основних векторів реалізації урядових ініціатив, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Так, нещодавно, начальник Світловодського управління Олександрійської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості Лариса Шевченко провела інформаційно-просвітницьку зустріч у приміщенніСвітловодської центральної районної лікарні. Участь у заході взяли завідувач відділення фізичної та реабілітаційної медициниЛюдмила Волченко, працівники реабілітаційного центру та його відвідувачі– учасники бойових дій.


В учасників заходу було чимало питань для обговорення. Лариса Шевченко підняла такі важливі теми як:активні програми зайнятості,спектр послуг з професійного навчання, умови отримання ваучера на навчання працівників,компенсації витрат роботодавцям за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю І або ІІ групи тощо. 


Окрему увагу приділили питанню започаткуванню власної справи та можливості скористатись державною програмою «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей».


«Для потенційного підприємця важливо, перш за все, грамотно продумати покроковий план дій щодо реалізації своєї бізнес-ідеї та сам бізнес-план. Треба усвідомлювати свої можливості, перспективи, реальний часовий проміжок, що знадобиться для втілення задуманого в життя. Ви маєте визначили свої кар’єрні потреби, проаналізували можливі вектори розвитку», – наголосила начальник управління. Вона підкреслила, щогрант на власну справу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей – це безповоротна, безпроцентна державна допомога фізичним особам та фізичним особам-підприємцям, які відносяться до вказаних категорій осіб, на створення або розвиток власного бізнесу.


Декілька учасників бойових дій зацікавились можливістю отримати грантові кошти та розпочати власний бізнес. Л. Шевченко детально поінформувала їх щодо порядку дій та нюансів даного питання.  В свою чергу, працівники реабілітаційного центру висловили бажання скористатися ваучером на навчання та поглибити свої професійні компетенції. Мотивацією стала любов до своєї роботи та щире бажання допомагати нашим героям-захисникам на більш якісному рівні, з більшим простором можливостей. 


На завершення заходу до усіх присутніх на зустрічі було доведено інформацію про застосунок «Єдиний портал вакансій», де кожний самостійно може ознайомитися з перспективами працевлаштування. 



685Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: