Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: вчора, 14:39
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/09/27/na-kirovogradschini-znov-gorila-trava-ta-ocheret.htm
новини, вчора, 14:39

На Кіровоградщині знов горіла трава та очерет


Впродовж доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградського гарнізону ліквідували 23 пожежі на відкритих територіях - повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


У Кропивницькому районі виникло 14 таких пожеж, в Олександрійському — 6, а в Новоукраїнському — 3.


Так, у с. Аудиторівка Великоандрусівської СТГ Олександрійського району горіло 3 га пожнивних залишків кукурудзи та пошкоджено 2 га кукурудзи на корені на полі.


У с. Живанівка Компаніївської СТГ Кропивницького району загасили пожежу 2 га сухої трави та очерету на відкритій території за межами населеного пункту. Аналогічну за площею займання пожежу сухої трави ліквідовано у с. Богодарівка Компаніївської СТГ Кропивницького району.


Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальні при поводженні з вогнем в екосистемі. У пожежонебезпечний період суха рослинність спалахує від найменшої іскри, а пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку НАГАДУЄ: за провокування пожеж в екосистемі передбачене адміністративне та кримінальне покарання!


                     

1382Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: