Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: вчора, 11:18
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/09/27/kirovogradskii-oblasnii-tsentr-zainjatosti-proponue-opanuvati-profesiju-shvachki.htm
новини, вчора, 11:18

Кіровоградський обласний центр зайнятості пропонує опанувати професію швачки


Швачка – це багатогранна майстриня, що здатна пошити як вишуканий і стильний одяг, так і військові обладунки. На сьогоднішній день ця професія дуже актуальна, користується попитом на ринку праці, достойно оплачується. Крім того, дозволяє реалізувати свої творчі здібності і потенціал.


Усім, хто прагне опанувати фах та розвиватися у швейному ремеслі, Державна служба зайнятості пропонує долучитися до навчання за професією «Швачка (І-ІІ розряд)», що проходитиме на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти - повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Початок занять – 3 жовтня 2024 року.

Тривалість – 3 місяці.


Засвоївши всі необхідні знання, вміння й навички, ви, як майстер, завжди знайдете роботу на фабриках, в невеликих приватних фірмах, в ательє.А набувши необхідного досвіду, зможете подумати про свою справу і втілити власні дизайнерські ідеї, напрацювавши власну базу замовників і поціновувачів. Не пропустіть чудову можливість отримати нову професію та реалізацію в улюбленій справі!


За детальною інформацією звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.


Контакти тут: http://surl.li/pacfp


Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за посиланням: https://is.gd/A1GYNF



1379Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: