Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: вчора, 12:45
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/09/27/davaite-vchiti-angliisku-movu-razom-.htm
новини, вчора, 12:45

Давайте вчити англійську мову разом?

Освітньо-культурний простір "Гончаренко Центр" у місті Кропивницький запрошує дорослих віком 20+ на безкоштовний офлайн курс із вивчення англійської мови.


Це базовий курс, який підійде для тих, хто хоче в результаті його проходження мати рівень Beginner \ Starter (англ. "початківець"). Зараз формуються дві групи - перша займатиметься щопонеділка та щочетверга о 14:30, інша - у ці ж дні, але починатиме уроки о 16:00. Тривалість всього курсу - це 3,5 місяці, тривалість кожного уроку - 1 година 20 хвилин. 

Якщо хочете записатися на навчання, будь ласка, заповнюйте анкету https://cutt.ly/neYXhEi6 - і приходьте на пробне заняття до Гончаренко центру у понеділок 30 вересня - або о 14.30, або о 16.00, залежно від того часу, на який ви б далі хотіли ходити на уроки. Перше заняття на курсі відбудеться вже у жовтні.

ВАЖЛИВО: Без участі у пробному занятті ви не зможете долучитися до навчання на курсі, зверніть на це увагу, будь ласка.


Якщо після участі у пробному занятті вас влаштує рівень та формат навчання, то ви сплачуєте компанії "Talken Cloud" 600 грн. за друковані книжки та доступ до свого персонального електронного кабінету (за саме навчання ви нічого не сплачуєте!), і потрапляєте у групу та починаєте навчання. 

Гончаренко Центр у місті Кропивницький працює за адресою вул. Велика Перспективна, 4 а (другий поверх). 

1395Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: