Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 квітня, 13:18
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/18/osobovii-sklad-golovanivskogo-pidrozdilu-dsns-kirovogradschini-doluchivsja-do-zdachi-donorskoi-krovi.htm
новини, 18 квітня, 13:18

Особовий склад голованівського підрозділу ДСНС Кіровоградщини долучився до здачі донорської крові


Рятувальники допомагають усім і за будь-яких обставин, на чергуванні та поза службою. Адже рятувальник — це стан душі, що прагне робити цей світ кращим та безпечнішим. Ми часто розповідаємо про те, як наші хлопці та дівчата надають свою кров та її компоненти для подальшого переливання хворим, що цього потребують, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Цього разу героями дня стали бійці голованівського підрозділу ДСНС, які прибули до центральної районної лікарні, аби долучитися до здачі донорської крові. Дехто це робить вже не вперше, а для когось це новий досвід. Втім, усіх їх об’єднує єдине бажання — допомагати людям, особливо тим, чиє життя та здоров’я зараз під загрозою. 


Дати свою кров іншій людині - це означає врятувати ще одне людське життя. А справжню цінність життя як ніхто інший знають надзвичайники. Тож, завжди роблять усе можливе, аби дати шанс на життя кожному, хто опинився в небезпеці та потребує допомоги.


Вони допомагають, рятують, підтримують та захищають! Просто тому, що українські рятувальники - найкращі!


       

281Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: