Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 квітня, 13:25
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/18/lektsija-dlja-uchniv-kulturni-pam-jatki-oblasti.htm
новини, 18 квітня, 13:25

Лекція для учнів: культурні памʼятки області


З нагоди Міжнародного дня пам’яток і визначних місць Кіровоградський обласний краєзнавчий музей і Регіональний центр наукових історико-краєзнавчих досліджень організували для учнів закладів освіти міста лекцію на тему «Культурні пам’ятки області: історія та сьогодення».


Наукові співробітники Регіонального центру наукових історико-краєзнавчих досліджень Артем Безшкуренко, Оксана Бабенко та Дарина Третяк розповіли школярам про визначні архітектурні пам’ятки Бобринецької, Новомиргородської, Олександрійської, Пантаївської територіальних громад Кіровоградщини. 


Діти дізналися цікаві та маловідомі факти про будівлю Бобринецького міського краєзнавчого музею ім. М. Смоленчука, про будинок Чижевських (Олександрія), палац культури «Олександрійський театр», Златопільську гімназію (Новомиргород), палац Вінберга (Ясинуватка), Церкву на честь Вознесіння Господнього (Бобринець) та інші непересічні архітектурні пам’ятки нашого краю.

https://oblrada.kr.ua/event/180420241142

https://t.me/oblrada_kr/6005

   

808Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: