Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 квітня, 13:46
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/17/kropivnitski-rjatuvalniki-proveli-seminar-z-golovami-kvartalnih-komitetiv.htm
новини, 17 квітня, 13:46

Кропивницькі рятувальники провели семінар з головами квартальних комітетів


Люди та їх безпека завжди у фокусі підвищеної уваги рятувальників. А відтак, постійна профілактична робота  серед громадян щодо дотримання ними правил безпеки — одне з головних завдань фахівців Служби порятунку. Серед різних форм роз’яснювальної роботи найбільш ефективними є тематичні зустрічі в організованих групах, об’єднаних на професійній основі або ж іншими спільними інтересами чи видами діяльності, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, сьогодні рятувальники зустрілися з головами квартальних комітетів у приміщенні Виконавчого комітету Подільської районної у м. Кропивницькому ради. 


В ході семінару розглянули питання пожежної безпеки у побуті, зокрема, говорили про найбільш поширені причини займань та заходи безпеки від вогняного лиха. Особливу увагу учасників зустрічі звернули на проблему спалювання сухостою і сміття на присадибних ділянках та на відкритих територіях, а також довели норми законодавства про адміністративну й кримінальну відповідальність за такі дії. А ще нагадали правила безпеки при користуванні генераторами та джерелами відкритого вогню у період відключень електроенергії. 


Присвятили час і розгляду теми вибухонебезпеки, пояснили, що робити у разі знаходження боєприпасів та їх уламків. 

            


234Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: