Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 квітня, 16:28
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/16/u-kropivnitskomu-vidbulas-molodizhna-toloka-stiikist-molodi-sila-natsii-.htm
новини, 16 квітня, 16:28

У Кропивницькому відбулась молодіжна толока «Стійкість молоді – сила нації»


У рамках всеукраїнської кампанії, присвяченій ментальному здоров’ю молоді, у кінестетичному реабілітаційному центрі «Hippos» відбулась молодіжна толока за участі кропивницьких студентів, рятувальників, поліцейських та психологів.


Наразі реабілітаційний центр «Hippos» використовується психологами як контактний зоопарк у роботі з пораненими військовослужбовцями та ветеранами. Також психологічна служба ДСНС відновлює рятувальників після складних завдань, пов’язаних з розмінуванням та надзвичайними ситуаціями. 


У першій частині толоки молодь облаштовувала територію центру, після чого вони мали нагоду поспілкуватися з психологами, взяти участь у групових психологічних вправах та дізнатися важливість підтримки ментального здоров’я.


До заходу долучилася заступниця начальника ОВА Катерина Колтунова, начальник управління молоді і спорту ОВА Андрій Щетина та директорка департаменту освіти і науки ОВА Ельза Лещенко.

https://t.me/kirovohradskaODA/18672

      

1092Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: