Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 квітня, 09:26
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/16/u-kievi-vidbuvsja-forum-rol-zhinok-u-realizatsii-porjadku-dennogo-zhinki-mir-bezpeka-.htm
новини, 16 квітня, 09:26

У Києві відбувся форум "Роль жінок у реалізації Порядку денного "Жінки. Мир. Безпека""


Це заключний регіональний Форум в межах проекту «Розбудова мирного, демократичного, гендерно-рівноправного суспільства в Україні - Фаза ІІ», який реалізує  Український Жіночий Фонд у співпраці зі Структурою ООН Жінки в Україні за підтримки уряду Норвегії.


Проєкт впроваджується разом з обласними адміністраціями і органами місцевого самоврядування Кіровоградської, Запорізької, Сумської та Чернігівської областей.


Від Кіровоградщини у форумі взяли участь регіональна координаторка Ірина Ткаченко, голова Добровеличківської громади Володимир Осієвський, лідерка групи самодопомоги Мар’янівської громади Тетяна Подоліч, мобілізаторка Пантаївської громади Яна Бігун та заступниця начальника ОВА Катерина Колтунова онлайн. 


Головна мета заходу - підвищення усвідомленості про важливість активної участі жінок у процесах розвитку громад та забезпечення їхньої безпеки в умовах війни.

https://t.me/kirovohradskaODA/18644

         

1053Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: