Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 квітня, 11:29
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/16/chat-boti-v-biznesi-dlja-pidpriemtsiv-kropivnitskogo-teper-tse-prosto.htm
новини, 16 квітня, 11:29

Чат-боти в бізнесі: для підприємців Кропивницького тепер це просто


Повна автоматизація шляху клієнта можлива за допомогою чат-боту і багато компаній в цьому вже переконалися. В Кропивницькому Центрі підтримки підприємництва детально обговорювали і аналізували всі аспекти використання чат-ботів в бізнесі  разом з розробницею чат-ботів Світланою Салій.


- З таким інструментом, як чат-бот, зручно тестувати гіпотези і масштабувати проєкти. Чат-бот - це про економію бюджету: він не вимагає  платити йому зарплату. Це тестування гіпотез на холодній та теплій аудиторії, маркетинг у вигляді розсилання пропозицій та акцій, зручні комунікації з клієнтом 24/7:  оперативне прийняття замовлення та швидке закриття угоди, - відзначила Світлана Салій.


Фахівчиня пояснила учасникам семінару алгоритм створення чат-бота:


Крок перший: заходимо у чат-бот https://t.me/BotFather (використовувати лише оригінальне посилання).


У «BotFather» натискаємо кнопку «newbot», обираємо ім’я боту, додаємо адресу, вона має бути унікальною і закінчуватися – нижнє підкреслення + слово бот. 


Кнопка «Edit Bot» дає можливість вказати короткий анонс.


Кнопка «Edit Description» дає можливість додати зображення, щоб персоналізувати бота і написати більш розлогий опис, для чого створений цей чат-бот. 


Другий крок: змусити бота спілкуватися з клієнтом, відповідати на його запитання.

 

Для цього потрібно повернутися в список ботів, там де було вітальне повідомлення, знайти токен бота, скопіювати і йти в «SendPulse» https://sendpulse.ua/. 


Наступні дії: натискаємо підключити канал → обираємо телеграм → водимо токен → підключити.


На перший погляд, алгоритм не складний, проте щиро рекомендуємо працювати над розробкою чат-бота разом з експертом (-кою).


Ще є багато чого, що ми не згадали, проте і цього достатньо щоб почати використовувати чат-бот. Будемо вчитися разом – до зустрічі в Центрі підтримки підприємництва!

https://www.facebook.com/krrada.official


    

869Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: