Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 березня, 09:57
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/03/29/maister-klas-zhinoche-liderstvo-ta-simeinii-biznes-u-chasi-viklikiv-rozpochav-svoju-robotu-u-kropivnitskomu.htm
новини, 29 березня, 09:57

Майстер-клас «Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів» розпочав свою роботу у Кропивницькому


Майстер-клас «Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів» розпочав свою роботу у Кропивницькому вчора, 28 березня. 


Семінар організований бізнес-об’єднанням «Business Woman Club» спільно з Центром підтримки експорту та за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» і благодійного фонду «Українські соціальні програми».


Мета заходу – допомогти жінкам-підприємницям отримати нові знання та навички, які вони зможуть використати для підвищення власного рівня, для оптимізації бізнес-процесів та підвищення конкурентоспроможності бізнесу.


Програма майстер-класу складалась із двох частин: презентаційна сесія на тему «Взаємодія місцевої влади і бізнесу задля розвитку економіки країни» (що включала виступи представників влади та бізнесу); та ярмарок вакансій, де різноманітні організації представили варіанти для працевлаштування.

Докладніше https://oblrada.kr.ua/event/280320241530

https://t.me/oblrada_kr/5770

     

141Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: