Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 березня, 16:31
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/03/28/u-kropivnitskomu-zapustili-bezoplatnii-kurs-bezpeki-dorozhnogo-ruhu.htm
новини, 28 березня, 16:31

У Кропивницькому запустили безоплатний курс безпеки дорожнього руху



У Кропивницькому на базі освітньо-культурного простору Гончаренко центр запускають безкоштовний офлайн-курс, присвячений безпеці дорожнього руху. Навчання складатиметься з 5 занять для початківців. 


За словами організаторів, програма навчання побудована навколо загальних тем, тому курс буде в першу чергу корисним для початківців. 


«Курс складатиметься із п'яти занять - кожне відбуватиметься по п'ятницям і триватиме годину-півтори. Теми, які будуть розглянуті на курсі, це загальні положення і терміни щодо безпеки дорожнього руху, відносини водіїв і пішоходів, будова автомобіля, проїзд перехресть та особливості доріг у Кропивницькому», — зазначають у просторі.


Навчання на курсі проводитиме Олег Кондратенко — інструктор з водіння та викладач теорії у Школі з підготовки водіїв «Автопрофі». Він має 14 років досвіду викладання і десять років досвіду роботи як інструктор. 


«Минулого року Верховна Рада дозволила українцям самостійно вивчати теорію для отримання посвідчення водія. Тож, перед тим як приступати до вивчення правил і до занять із водіння, запрошуємо ознайомитися із засадами безпечного дорожнього руху», — додають в освітньому просторі.


Заняття будуть відбуватися щоп’ятниці о 14:00. Перше заняття відбудеться у п’ятницю, 5 квітня. Для участі достатньо зареєструватися за цим посиланням.


Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього.


213Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: