Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 березня, 09:06
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/03/28/u-kropivnitskomu-obgovorili-psihologichne-zdorov-ja-ta-psihosotsialna-pidtrimku-naselennja-v-krizovih-situatsijah.htm
новини, 28 березня, 09:06

У Кропивницькому обговорили психологічне здоров’я та психосоціальна підтримку населення в кризових ситуаціях


У Кропивницькому відбулася зустріч  «Платформа взаємодії. Психологічне здоров’я та психосоціальна підтримка населення в кризових ситуаціях»


У ній взяли участь заступниця начальника Кіровоградської ОВА Катерина Колтунова, регіональний координатор Всеукраїнської програми ментального здоров’я Олександр Кришко, представники громадського сектору, ветерани, ветеранки та члени їхніх родин.


Форум став платформою для представлення можливостей та спектру послуг всеукраїнської програми «Ти як?», неурядових громадських організацій в сфері ментального здоров’я та інших сервісів, спрямованих на підтримку військовослужбовців, ветеранів та членів їх сімей.


Учасники мали змогу познайомитися з сервісами психологічної допомоги, яку надають державні, комунальні та громадські інституції: ГО "Десяте квітня", регіональна організація Товариства Червоного Хреста України, "Лікарі без кордонів", обласний "Центр-Ветеран", ГО "Чистий аркуш" та багато інших.

https://t.me/kirovohradskaODA/17953

      

113Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: