Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 березня, 12:56
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/03/28/na-kirovogradschini-pratsivniki-servisnih-tsentriv-mvs-vijavili-avtomobil-v-rozshuku.htm
новини, 28 березня, 12:56

На Кіровоградщині працівники сервісних центрів МВС виявили автомобіль в розшуку



До сервісного центру МВС №3542 м. Олександрія, що на Кіровоградщині звернувся громадянин, щоб перереєструвати автомобіл RENAULT, але під час проведення перевірок за наявними базами було виявлено, що транспортний засіб знаходиться у розшуку державним виконавцем.


Звісно ж, реєстраційні дії було припинено, а всі матеріали справи передано до поліції.


Щоб вберегти себе від придбання «проблемного» транспортного засобу, варто звернутись до найближчого сервісного центру МВС для оформлення договору купівлі-продажу тa перереєстрації aвто на нового власника.


Для того, щоб отримати послугу з перереєстрації необхідно мати талон попереднього запису та повний пакет документів, а також оплатити потрібну послугу. Талон можна оформити як онлайн через функціонал Е-ЗАПИС, так і офлайн в терміналі, що знаходиться в приміщенні сервісного центру МВС.


Не втрачайте пильність! Бережіть себе та свої нерви.


Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбукта Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.


206Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: