Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 березня, 14:59
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/03/27/kropivnitski-rjatuvalniki-prodovzhujut-seriju-igrovih-navchalnih-zanjat-z-doshkilnjatami.htm
новини, 27 березня, 14:59

Кропивницькі рятувальники продовжують серію ігрових навчальних занять з дошкільнятами


Сьогодні з ігровою навчальною програмою під назвою “Безпечна мандрівка” працівники Служби порятунку завітали до дитячого садочку “Оленка” в обласному центрі, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


За традицією, рятувальники прийшли до дітлахів з пізнавальними та цікавими подарунками. А ще привезли із собою справжню казку. Повірити у дива спонукали не лише подарунки, а й сама атмосфера заходу. Кожен учасник гри міг відчути себе справжнім чарівником. Надзвичайники покликали малих шукачів пригод у “Безпечну мандрівку”. На шляху крізь уявний казковий ліс на мандрівників чекали різні несподіванки. Та чарівною палицею, що відчиняла будь-які двері та допомагала долати перешкоди, звісно ж, стали знання правил безпеки. Без них рушити невідомим маршрутом було просто неможливо. 


Така гра малим припала до душі. Вони із задоволенням розв’язували загадки та проявляли неабияку спритність під час естафет. Разом з надзвичайниками діти вчилися сповіщати Службу порятунку про пожежу. А потім, вправно керуючи пожежними автівками, юні рятівники світу мчали на уявну пожежу, а ще шукали іграшкових друзів у нібито задимленому приміщенні. Так само під час гри діти вчилися правил поводження з вибухонебезпечними предметами.


Казкова мандрівка за маршрутом безпеки вдалася. Весела та жвава розвага розворушила уяву юних шанувальників безпечних ігор та подарувала багато позитивних вражень. 


                   

590Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: