Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 березня, 15:14
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/03/21/u-kirovogradskii-oblasnii-bibliotetsi-dlja-ditei-imenishevchenka-provedut-urochistu-tseremoniju-vidkrittja-vseukrainskogo-tizhnja-ditjachogo-chitannja-2024.htm
новини, 21 березня, 15:14

У Кіровоградській обласній бібліотеці для дітей іменіШевченка проведуть урочисту церемонію відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання-2024


У Кіровоградській обласній бібліотеці для дітей ім. Т. Г. Шевченка проведуть урочисту церемонію відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання-2024 «Читацька родина єднається заради вільної країни». 


Він триватиме з 26 березня по 2 квітня під гаслом «Наближаємо перемогу з книгою» і має на меті проведення заходів, спрямованих на розкриття багатогранності сучасної української літератури для дітей і підлітків, що сприяє національно-патріотичному, інтелектуальному та духовному вихованню юної особистості. 


Всеукраїнський тиждень дитячого читання – це яскравий час неперевершених книжкових вражень. На дітей у бібліотеках області чекатимуть розважально-ігрові програми та дійства, літературні квести та івенти з письменниками-земляками, поетичні вернісажі, презентації нових книжок, голосні читання та творчі майстерні. 


Детальніше: https://oblrada.kr.ua/event/032120241313

https://t.me/oblrada_kr/5693


772Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: