Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 березня, 16:35
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/03/21/startue-nova-finansova-pidtrimka-dlja-agrariiv-kirovogradschini.htm
новини, 21 березня, 16:35

Стартує нова фінансова підтримка для аграріїв Кіровоградщини


У Кропивницькому презентували інформаційну кампанію "Нові можливості для аграріїв з фондом часткового гарантування кредитів у сільському господарстві". 


Основна мета Фонду - забезпечення підтримки дрібних, малих та середніх сільськогосподарських виробників Кіровоградщини, які обробляють землю до 500 гектар, шляхом часткового гарантування виконання зобов’язань за кредитними договорами. Це дозволить значно знизити ризики для банківських установ і зробить відсоткові ставки доступнішими, а строки кредитування — тривалішими для аграріїв.


«Сьогоднішній день – знакова подія, адже, можна сказати, що ми даємо старт новому виду фінансової підтримки, так необхідної для аграріїв Кіровоградщини. Через спільні зусилля та інноваційні підходи ми створюємо нові горизонти для сільськогосподарського розвитку, де кожен аграрій може реалізувати свій потенціал», - сказав заступник начальника Кіровоградської ОВА Юрій Миколаєнко під час заходу.

                      

232Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: