Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 березня, 15:21
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/03/21/pro-finansovu-dopomogu-na-rozvitok-ta-zapochatkuvannja-vlasnoi-spravi-govorili-v-ustinivskii-teritorialnii-gromadi.htm
новини, 21 березня, 15:21

Про фінансову допомогу на розвиток та започаткування власної справи говорили в Устинівській територіальній громаді


Про фінансову допомогу на розвиток та започаткування власної справи, урядові грантові програми та розвиток громади йшлося у «Відкритому діалозі бізнесу і влади» в Устинівській територіальній громаді, який провів Регіональний фонд підтримки підприємництва у Кіровоградській області. 


На заході, організованому Устинівською селищною радою, говорили про інструменти фінансової підтримки, які доступні для нових та існуючих підприємств та підприємців. Директорка фонду Ольга Ковальова-Алокілі розповіла присутнім про можливості отримання фінансової допомоги для початківців, а також – про грантові програми на розвиток власної справи, які сьогодні діють. 


Присутні обговорили питання залучення фінансових ресурсів для стартапів, просування бізнес-ідей на ринку, взаємодію з місцевими органами влади та іншими державними структурами. 


Детальніше: https://oblrada.kr.ua/event/032120241405

   

589Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: