Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 травня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/05/27/tsogorich-ponad-tisjachu-bezrobitnih-kirovogradschini-ohopleno-timchasovoju-zainjatistju.htm
новини, 27 травня 2022

Цьогоріч понад тисячу безробітних Кіровоградщини охоплено тимчасовою зайнятістю


Роботи тимчасового характеру – це один із напрямків активної співпраці з роботодавцями щодо зайнятості населення, який дозволяє їм вирішити проблеми в тимчасових працівниках, а безробітним – отримати матеріальну підтримку, а можливо, і постійну роботу, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Під час виконання таких робітубезробітного зберігається право на виплату допомоги по безробіттю. Крім цього, участь у них мотивує людину до праці, змінює її уявлення про підходящу  роботу.


Роботодавець теж має певні переваги, оскільки саме завдяки залученню додатковихпрацівниківможна оперативно задовольнити свої потреби у робочій силі та виконати певні види незапланованих робіт, не залучаючи основний персонал.


Загалом на Кіровоградщині з початку року до громадських та інших робіт тимчасового характеру залучено 1045 безробітних громадян. 



516Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: