Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/30/oblrada-planue-zvernutisja-do-tsentralnih-organiv-vladi-schodo-neobhidnosti-peregljadu-povnovazhen-rairad.htm
новини, 30 червня 2021

Облрада планує звернутися до центральних органів влади щодо необхідності перегляду повноважень райрад


Голова обласної ради, представник партії "Слуга Народу" Сергій Шульга провів робочу зустріч з головами районних рад Кіровоградської області.


У ході обговорення нагальних проблем очільник Олександрійської райради Сергій Ракута розповів, що разом з передачею майна громадам та втратою відповідних повноважень, районні ради втратили фінансування. Відтак, на наступний рік вони залишаться без коштів навіть на утримання апарату.


Сергій Шульга зазначив, що для вирішення цих питань районним радам необхідно чітко визначити функції, зокрема, цей орган має працювати над детальним вивченням проблем територіальних громад та вирішувати їх у співпраці з обласною владою. Він також наголосив, що обласна рада готова звернутися до центральних органів влади щодо необхідності перегляду повноважень районних рад.


Голови районних рад також одноголосно надали повноваження голові Кропивницької районної ради Андрію Лейбенку представляти Кіровоградську область на засіданнях Української асоціації районних та обласних рад, інформує сайт облради. 


1348Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: