Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/18/bezrobitni-kirovogradschini-mozhut-stati-fahivtsjami-gotelnogo-biznesu.htm
новини, 18 червня 2021

Безробітні Кіровоградщини можуть стати фахівцями готельного бізнесу


Індустрія готельного бізнесу стрімко розвивається у світі, та Україні зокрема. У зв’язку з цим, зростає потреба у кваліфікованому персоналі. Варто зазначити, що у структурі готелів колектив покоївок є найбільш чисельним, повідомляє відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Покоївки здійснюють прибирання, провітрювання номерів, санвузлів, зміну постільної білизни, контролюють наявність у санвузлах необхідних засобів гігієни, перевіряють стан меблів, технічний стан побутової техніки та ін.


Для безробітних, які мають бажання здобути вищезазначену професію, у червні поточного року, на базі Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається навчання.


Навчання стартує 29 червня й триватиме 3 місяці.


Умови направлення на навчання:


- повна/базова загальна середня освіта;

- вік особи не менше 18 років;

- медична довідка;

- особова медична книжка.


Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Звертаємо увагу, що у зв’язку з карантинними обмеженнями графіки навчання можуть бути змінено, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном 0(522) 32-13-28.


Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут: https://cutt.ly/JeLGmou. 



612Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: