Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/07/bezhan-mova-ne-ide-pro-znischennja-vsih-derev-skveru-kozhne-derevo-bude-proinspektovano-.htm
новини, 7 травня 2021

Михайло Бэжан: «Мова не йде про знищення всіх дерев скверу, кожне дерево буде проінспектовано»


В соціальній мережі фейсбук на власній сторінці заступника міського голови Михайла Бєжана зявився пост, в якому він пояснює ситуацію яка склалась навколо появи в центральному сквері «МакДональдзу»:


«Цей пост суто інформаційний, не обов‘язково в ньому голосувати «за» чи «проти», впевнений, що здоровий глузд переможе, адже в місті повинен бути гарний сквер, який не хочеться вночі оминати 7-ю дорогою.


Вважаю, що краще дати інвестору узгоджено з громадськістю та міською владою провести реконструкцію скверу Кропивницького, ніж ще роками чекати коштів з міського бюджету на це.


Чимало маніпуляцій почалося з того моменту, як в ЗМІ з‘явилась інформація щодо появи «МакДональдзу» в місті, тому хочу проінформувати.


  По-перше, мова не йде про знищення всіх дерев скверу, кожне дерево буде проінспектовано і лише аварійні дерева підлягатимуть спилу, всі інші - здорові дерева залишаться неушкодженими.


По-друге, може не всі ще знають, але під сквером, знаходяться підвали, які дійсно аварійні, так кожного разу, йдучи сквером, ми ризикуємо правалитися під землю.


Так от, до чого це я, МакДональз готовий засипати ці підвали власними силами.


Крім цього інвестор погодився за власний кошт відреставрувати аварійну частину скверу, тож спочатку впорядкує сквер - покладе плитку, побудує фонтани, зробить зони відпочинку та висадить дерева, а вже потім займеться будівництвом самого приміщення. Для тих, в кого ще залишились питання на 3 червня заплановані громадські слухання по питанню будівництва МакДональзу в центральному сквері Кропивницького».


       












833Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: