Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/05/posadovtsja-derzhribagentstva-kirovogradschini-za-habar-u-50-tis-oshtrafujut-abo-pozbavljat-voli.htm
новини, 5 травня 2021

Посадовця Держрибагентства Кіровоградщини за хабар у 50 тис оштрафують або позбавлять волі


ДБР завершило досудове розслідування стосовно виконувача обов’язки начальника Управління Державного агентства рибного господарства у Кіровоградській області. Він обвинувачується у зловживанні впливом (ч. 2 ст. 369-2 КК України).


Досудовим розслідуванням встановлено, що посадовець отримав 50 000 гривень від підлеглого працівника за вплив на конкурсну комісію щодо добору кадрів з метою визнання останнього переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади головного державного інспектора відділу охорони біоресурсів.


В ході досудового розслідування начальник визнав вину в інкримінованому кримінальному правопорушенні в повному обсязі.


Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 2000 до 5500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від 2 до 5 років.


Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснював Офіс Генерального прокурора, оперативний супровід — УСР в Кіровоградській області ДСР НП України.


717Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: