Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/05/na-kirovogradschini-vidbuvatimutsja-patruljuvannja-ekosistem-protjagom-pozhezhonebezpechnogo-periodu-foto-.htm
новини, 5 травня 2021

На Кіровоградщині відбуватимуться патрулювання екосистем протягом пожежонебезпечного періоду (ФОТО)


З метою недопущення пожеж у природних екосистемах Кіровоградщини Головним управлінням ДСНС України у Кіровоградській області проводиться відповідна робота, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Зокрема – рятувальниками, поліцейськими та лісівниками у вихідні та святкові дні, коли спостерігається найбільше пожежне навантаження на екосистему через велику кількість відпочивальників, організовано проведення патрулювань найбільш пожежонебезпечних лісових масивів Кіровоградщини для здійснення контролю за дотриманням громадянами вимог пожежної безпеки.


В понеділок, 3 травня, здійснено профілактичні заходи в урочищі Салганні піски  м. Кропивницький та в інших лісових зонах Кіровоградщини. Учасники рейдових груп провели роз’яснювальну роботу з відпочивальниками та нагадали про посилення адміністративної і кримінальної відповідальності за порушення правил пожежної безпеки у екосистемах.


Наразі порушників правил пожежної безпеки не виявлено. Патрулювання здійснюватиметься протягом усього пожежонебезпечного періоду.


                     



573Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: