Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/10/26/psihologi-u-dsns-kirovogradschini-vzjali-uchast-u-naukovo-praktichnii-konferentsii-foto-.htm
новини, 26 жовтня 2020

Психологи У ДСНС Кіровоградщини взяли участь у науково-практичній конференції (ФОТО)


Психологи У ДСНС України у Кіровоградській області постійно удосконалюють свої професійні навички з метою підвищення рівня психологічного забезпечення особового складу Управління та підпорядкованих підрозділів, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 23 жовтня фахівці психологічної служби Управління взяли участь у IV Всеукраїнській науково-практичній конференції «Психічне здоров’я у кризовому суспільстві», трансляція якої здійснювалась в online-форматі через платформу Zoom.


У доповідях українських учених та молодих науковців розкрито актуальні проблеми психічного здоров’я в особистостях сьогодення, а також питання задіяння й реалізації інноваційних методів та технологій щодо його збереження у кризовому суспільстві.


Головна теза конференції – чи не найважливішою складовою високого рівня якості життя є психічне здоров’я, що дає змогу людині вважати своє існування повноцінним і значущим, допомагає бути активним громадянином держави. Високий рівень психічного здоров’я населення є важливим чинником соціальної єдності, продуктивності праці, суспільного спокою та стабільності оточуючого середовища, що сприяє зростанню соціального капіталу та економічному розвитку суспільства.


Науково-практична конференція «Психічне здоров’я у кризовому суспільстві» розвинула інформаційну сферу психологів, кожен отримав професійне задоволення та отримав поштовх до наукових досліджень даної теми у розрізі застосування у сфері діяльності Служби порятунку.



603Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: