Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/10/23/-perspektivi-mista-strizhakov-zvernuvsja-do-zhiteliv-kropivnitskogo.htm
новини, 23 жовтня 2020

«Перспективи міста» Стрижаков звернувся до жителів Кропивницького (ВІДЕО)


Лідер політичної партії «Перспектива міста» Артем Стрижаков закликав кропивничан прийти на вибори 25 жовтня і змінити владу на перспективу. Відповідне звернення оприлюднене на сторінці кандидата у Фейсбук.


«25 жовтня – день голосування. Ми обираємо нового мера і нову міську раду. Я розумію, що багато з вас уже розчарувалися і зневірилися у будь-якій владі, яка більше працює на себе і лише щось лишає для людей.


Наша команда володіє сучасними знаннями і кращим досвідом інших успішних міст України. Маємо силу і енергію втілити все в життя.


Настав час змінити методи 90-років на стратегію 21 століття! Лише на цьому шляху наше місто може вирватися і стати в один ряд з Вінницею, Тернополем, Черкасами.


Ми знаємо, як захистити ваш вибір і створити місто перспектив для кожного. Прийди 25 жовтня на вибори і зміни владу на перспективу!» - закликав лідер «Перспективи міста»» Артем Стрижаков.


2047Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: