Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/21/vasil-shkljar-zavitav-do-kirovogradskogo-oblasnogo-gospitalju-dlja-veteraniv-viini.htm
новини, 21 жовтня 2019

Василь Шкляр завітав до Кіровоградського обласного госпіталю для ветеранів війни


У суботу, 19 жовтня, в рамках візиту до Кропивницького з перезентацією нової книги «Характерник» Василь Шкляр відвідав Кіровоградський обласний госпіталь для ветеранів війни та зустрівся з пацієнтами і персоналом закладу, повідомляє «Кіровоград24».


«Я вже не вперше приїжджаю до вашого міста з презентацією своїх книг, ось як і сьогодні завітав розповісти про свій новий роман «Характерник». Не перший раз вже в гостях у цьому закладі і радий черговій теплій зустрічі та спілкуванню», - зазначив письменник.


Так, головний лікарь госпіталю Геннадій Сябренко провів для гостей екскурсію закладом та розповів про досягення в роботі з реабілітації військовослужбовців.


Спеціально до приїзду письменника підготувалися студенти педагогічного університету ЦДПУ ім. В.Винниченка, які зачитали уривки з творів письменника. Завершилась зустріч автограф сесією.


У бібліотеці на 101-му зустрілися з відомим письменником Василем Шкляром (ФОТО)


                

1750Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: