Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/21/u-bibliotetsi-na-101-mu-zustrilisja-z-vidomim-pismennikom-vasilem-shkljarom-foto-.htm
новини, 21 жовтня 2019

У бібліотеці на 101-му зустрілися з відомим письменником Василем Шкляром (ФОТО)


У суботу, 19 жовтня до Кропивницького завітав відомий український письменник сучасності Василь Шкляр . Про це на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» зазначив депутат міської ради Михайло Бєжан, повідомляє «Кіровоград24».


«Чудовий, сонячний вихідний день розпочинаємо разом із Василем Шкляром в бібліотеці на улюбленому 101-му мікрорайоні», - написав Михайло Бєжан.


Так, у бібліотеці відбулася зустріч з працівниками бібліотеки та мешканцями мікрорайону. Василь Шкляр розповів як працював над своєю новою книгою  «Характерник», що чекає на читачів книги та про те, звідки бере натхнення для написання творів. На зустрічі було чимало дітей, адже письменник в своєму арсеналі має і декілька дитячих книг, саме їх і подарували  автор Василь Шкляр та депутат Михайло Бєжан бібліотеці.


Що ж до того, чи будуть ще у Шкляра твори для молодших читачів, письменник однозначної відповіді не дав та вважає, що сучасних дітей досить складно здивувати книгою.


                    

1601Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: